Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, részletek >
Menü
Itt jársz: > >

Rólunk

 

Szia! :)

Örülünk, hogy itt vagy, röviden elmeséljük kik vagyunk és milyen termékeket találsz nálunk. Pár szó a márkáról: a Holika Holika 2010. óta létezik és mára az egyik legismertebb koreai kozmetikummá vált. Egyedülálló, szemet gyönyörködtető csomagolású, különleges összetevőkben gazdag, megfizethető árú termékeivel lopja be magát a vásárlók szívébe az egész világon, korosztálytól függetlenül.

Holika Holika

A holika.hu kizárólag Holika Holika termékeket forgalmazó webáruház 2018. nyarán indult. A márkával és a koreai arcápolással kapcsolatos sok-sok pozitív személyes tapasztalat, és a külföldi online rendeléssel, vámeljárással kapcsolatos rengeteg hercehurca és a sok rossz élmény hatására döntöttünk a webáruház nyitása mellett. 

Szerettük volna azok számára is elérhetővé tenni  a Holika Holika kozmetikumokat akik a fentiek miatt nem szeretnének külföldről rendelni: nálunk minden termék magyarországi raktárban található, és akár másnap kézbesítjük is neked. 

Kis vállalkozásként, maximálisan téged a központba helyezve dolgozunk minden nap azért, hogy veled közösen kialakítsuk a neked megfelelő arcápolási rutinodat. Bízunk benne, hogy ha tőlünk rendelsz, akkor a kifogástalan minőségű eredeti terméken túl szeretni fogod a kedvességünket és segítőkészségünket, a gyors belföldi kézbesítést, a kényelmes fizetési módokat és reméljük, hogy egyre több izgalmas terméket hozhatunk el neked. Mi nem azért szeretjük a termékeinket, mert áruljuk, hanem azért áruljuk, mert szeretjük őket. :) Napi szinten használjuk a webáruházban található Holikák nagy részét, így hiteles, valódi segítséget tudunk nyújtani a  termékeinkkel kapcsolatban.
 

Mindenki bőre, bőrproblémája egyedi, azt szeretnénk, hogy a neked legmegfelelőbb termékeket rendeld meg tőlünk, keress minket bátran ha bármilyen kérdésed van a koreai arcápolással, a termékeinkkel, azok használatával vagy akár a megrendeléssel kapcsolatban. A webáruházat Andi kezeli, keresd őt bátran a hello@holika.hu címen.

Ha nem találod meg a webáruházban a keresett Holika Holika terméket, akkor is írj nekünk és megpróbáljuk mielőbb beszerezni neked. :)

 

 
Holika Holika koreai kozmetikumok VIP
Zárt csoport · 11 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Holika Holika koreai kozmetikumokat kedvelők, használók csoportja, adok-veszek, tippek, csak itt elérhető VIP akciók, várunk szeretettel! :) A csoport...
 

Holika kozmetikum keresés