Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, részletek >
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Legnépszerűbb Holika Holika kozmetikumok - vásárlóink szerint Összeállítottuk egy TOP10-es listát a Holika Holika legleg termékekről, a rangsor alapja a webáruházban a termékekre eddig érkezett maximum pontos vásárlói értékelések száma volt.
A száraz bőr ápolása A bőr szárazsága nem csupán a víz klasszikus értelemben vett hiánya. Száraz bőr esetén a természetes hidratáló faktorok (NMF - natural moisturizing factors) és a bőr sejtjeit alkotó, illetve az azok között elhelyezkedő, védőréteg szerepét játszó lipidek sem működnek tökéletesen. Cikkünkből kiderül, hogy mire érdemes figyelni a száraz, érzékeny bőr ápolásakor.
Az érett bőr ápolása A bőrápolást sosem késő elkezdeni: mitöbb egy érett bőrön igen látványos változást lehet hozni egy megfelelő arcápolási rutin kialakításával.
A pattanásos bőr ápolása

Kezdjük a nehezebb részével!

A felnőttkori pattanásos bőr hátterében számos tényező állhat, így mindenképpen érdemes egy bőrgyógyásznál jelentkezni. Sajnos van rá esély, hogy egy gasztroenterológust, egy endokrinológust vagy egy nőgyógyászt is fel kell majd keresni, hiszen hormonális problémák, ételintolerancia vagy egyéb rejtőzködő betegségek húzódhatnak meg a háttérben. Azonban az is előfordulhat, hogy minden erőfeszítésed ellenére megmarad néhány mitesszer, amelyek időnként begyulladva pattanássá formálódnak majd. Sokaknak együtt kell élniük a hajlammal: a legkisebb stressz hatására is megjelennek majd a gyulladt csomócskák. Szerencsére nem kell minden újabb fellángolásnál végigjárni az orvosokat, egy jó bőrápolási rutin segítségével a rosszabb időszakokat is könnyebb lesz átvészelni! 

A zsíros és kombinált bőr ápolása Ha kombinált bőrtípusú vagy, mindenképpen érdemes megérteni a háttérben zajló folyamatokat - beszéljünk a zsíros bőr rejtelmeiről!
A normál bőr ápolása Igazán szerencsés vagy, ha nincsenek komolyabb bőrproblémáid, azonban mindennapi bőrápolásra neked is szükséged van annak érdekében, hogy arcbőröd továbbra is problémamentes maradjon.
Arcápolás síelés alatt Síelni, snowboardozni készülsz? Irigykedünk. :) A hideg és a szél, az erős napsugárzás nem éppen a legjobb barátai a bőrödnek, de ha megfogadod arcápolási tanácsainkat nem kell aggódnod bőröd állapotáért a pályán sem.
10 újévi fogadalom a gyönyörű bőrért Legyünk őszinték, még mi is, akik a koreai rutin mellett tettük le a voksunkat, hajlamosak vagyunk olykor-olykor csapongani a bőrápolás tekintetében, amit bőrünk sajnos azonnal megérez, mondhatni azonnal az arcunkra van írva. Megkérdeztük vásárlóinkat arról, hogy számukra mi jelenti a legnagyobb kihívást az arcápolást illetően, ez alapján összegyűjtöttünk 10 újévi fogadalmat, melyeket ha megszívlelsz, 2020 szilveszterén úgy fogsz kinézni, mintha még mindig 2010 lenne. :)
Télen is kell fényvédőt használni? Egy kedves vásárlónktól érkezett a fenti kérdés, úgy gondoljuk talán számodra is hasznos, ha erről egy rövidet értekezünk.
Kipróbáltuk: Holika Holika Golden Monkey Glamour 3 step kit

Nagyon vártuk, hogy megérkezzen a Golden Monkey Glamour 3 step kit a webáruházba, amint megjött egyből le is teszteltük. Spoiler: szerettük! És tudod ki fogja még nagyon szeretni? A párod, és, hogy miért? A cikkből kiderül.

Holika kozmetikum keresés